Våra produkter - Birger Ledins AB

Våra produkter

Ledins produkter kan delas in i fyra huvudkategorier; hälsokost, kosttillskott, traditionellt växtbaserade läkemedel och tarmsköljning / hydroterapi. Ledins är medlemmar i Svensk Egenvård, en branschorganisation som organiserar leverantörer av hälsokost så som traditionellt växtbaserade läkemedel, kosttillskott och ekologisk hälsomat på den svenska marknaden. Som medlem i Svensk Egenvård är det en självklarhet att förmedla kunskapsbaserad seriös information om hälsokost, växtbaserade läkemedel och kosttillskott samt hur de kan öka ditt välbefinnande.

Kosttillskott

Vitaminer och mineraler samt Omega3 Fiskolja. Kosttillskott är en vara som man tar som ett tillskott till den övriga kosten man äter. Exempel på sådana kan vara vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast brukas när man har för lågt intag av något ämne, eller inte äter tillräckligt allsidig kost.

Tarmsköljning – Hydroterapi

Är en av världens äldsta metoder för rening av kroppen.

Hälsomat

Ekologisk mat, juicer och mjölksyrade grönsaker. Är livsmedel som anses vara hälsobefrämjande. Det finns dock strikta regler för vad man får påstå i marknadsföringen kring dessa livsmedel.