LactoLedin

Mjölksyrabakterier. Inulin och D-vitamin som stödjer ditt immunsystem.
En förpackning innehåller 100 tabletter.

Produktinformation

LactoLedin är ett kosttillskott som innehåller sju olika stammar av mjölksyrabakterier. Mjölksyrabakterierna är täckta med två skyddande lager som består av proteiner och polysackarider, vilket gör att bakterierna överlever den sura miljön i magsäcken. Bakterierna passerar sedan ner till tunntarmen, där det skyddande lagret löses upp och den levande bakterien därefter kan bakterierna fästa sig vid tarmväggarna där de förökar sig och ger en långtidsverkande effekt.

Lactoledin innehåller även naturliga växtfibern inulin inulin som fungerar som näringsämne för mjölksyrabakterier. D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. Med hjälp av inulinet får mjölksyrabakterierna näring och kan på så sätt bibehålla den goda bakteriebalansen i tarmen.

 

1–2 tabletter LactoLedin innehåller

Mjölksyrabakterier 1–2 x 109 *cfu
Inulin 300–600 mg
D-vitamin 2–4 µg 40-80%**

**%av RDI=rekommenderat dagligt intag

Rekommenderad daglig dos

1–2 tabletter per dag.

Inulin (Fibrer från Cikoriarot), fyllnadsmedel (cellulosa), mjölksyrabakterier (L. acidophilus, L.casei, L. plantarum, L.reuteri, L. rhamnosus, B. longum, S.thermophilus, maltodextrin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), vitamin D (kolekalcifeol).

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras torrt i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ladda hem produktinformationen som PDF