|

Rabenhost – vegansk och naturligt ren juice utan tillsatser

Rabenhost är ett varumärke tillverkar högkvalitativa rena juicer med naturliga ingredienser och smak. Väljer du att använda juice som tillskott, ska du välja en från Rabenhost, låt oss förklara varför.

Rabenhost juicer pressas av färsk frukt och bär och innehåller inga tillsatser som konserveringsmedel eller tillsatt socker.

Rabenhorst juicer tillverkas i en delikat process för att bevara så mycket näring som möjligt tillverkningsprocessen är jämförbar med ”extra virgin oil” kvalitets tillverkning.

För att bevara de värdefulla ingredienserna pressas bär och frukter enbart en gång. Juicen försiktigt pastöriserad och tappas i bruna glasflaskor för att skydda juicen.

Rabenhorst har sålts på Apotek och Hälsokostbutiker sedan början av 1800-talet det är ett väletablerat högkvalitativt varumärke i många länder i Europa och Sverige.

Många av juicerna är ekologiska.

Rabehorst är ett ansvarfullt företag som verkar för ett långsiktigt samarbete med sina ekologiska och närproducerade bönder. De gör att vi har full kontroll från fält till flaska, vilket medfört att juicerna fått flertalet utmärkelser i hemlandet.

I Sverige hittar du Ledins/ Rabenhorst hos Life, Hälsokraft samt hos Apotea och Meds.

Similar Posts